Tre enkla tips som hjälper dig att bevara sommarens bränna under vinterhalvåret

För ansiktet och kroppen under vinterhalvåret ska hålla sig någorlunda fräscht skick kan ett bra och effektivt sätt vara att fixa en ”fejkbränna” med hjälp av olika tanning produkter. Nedan följer några tips på vad man bör tänka på innan, under och efter användandet.

Planera appliceringen i god tid – För att få ett så bra resultat som möjligt gäller det att peela de ställen där man önskar applicera produkten – vilket görs för att få bort alla döda hud celler. Steg nummer två är att smörja in och mjukgöra kroppen med en återfuktande body lotion.
Det finns ett stort utbud av olika peeling produkter i olika prisklasser. För att nämna några favoriter så kan jag rekommendera:
L’Oréals ”EXFOTONIC kroppspeeling” som ett budgetalternativ, den något dyrare ”Exfoliating scrub” från Clinique samt en fantastisk ansiktsskrubb vid namn ”Peeling Exfoliance Confort” från Lancome. Andra alternativ för att friska upp huden är att använda en saltskrubb eller skrubbvantar.

 

Innan appliceringen, se till att smörja torra partier som fotknölar och armbågar med en fet kräm – Om BUS smörjs in på torra partier på kroppen finns det en risk att produkten dras in för mycket i huden och resulterar i ett ojämnt resultat.

En bra idé kan vara att använda Clarins ”Moisture-Rich Bodylotion” vilken absorberas snabbt av huden samtidigt som den återfuktar och ger en lätt peeling.

Välj din Brun Utan Sol produkt noga – Det finns ett enormt utbud av olika BUS varianter som; gel, lotion, kräm, spray, mousse, servetter och soldusch. Det är skillnad nyanser, styrka, hållbarheten i resultat, pris etcetera och vissa kräver även en mer noggrann applicering än andra.
En favorit är Biotherms ”Gelée auto-bronzate” som ligger i det något dyrare prisklassen men det ska tilläggas att den ger ett otroligt jämt och naturligt resultat som är svårt att misslyckas med.

För ytterligare tips kan du kika in på tidningen Amelias ”Bäst i test” för BUS-produkter
http://www.amelia.se/artiklar/Mode–skonhet-22042/amelia-testar-brun-utan-sol-kramer

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *